Beoordelingen van Paramaribo's Beverwijk

Recente recensies van Paramaribo's Beverwijk

5 sterren na 51 reviews

, 27-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten , ook op tijd en een vriendelijke bezorger. Een aanrader vooral de berkat☺️

, 23-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel, vriendelijk, lekker en houdt de klant op verschillende verassende manieren te vriend. Al een aantal keer besteld met een top service eraan vast!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!!! Ik wil heel graag kookles😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zalig!!! Ik kom op kookles!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was wel lekker en de bezorging kwam op tijd, maar we hadden ook een paar dranken gekocht en daar was er bijvoorbeeld een met de houdbaarheids datun van 2015 dus het was bijna 3 jaar oud. Dus voor de volgende keer controleer je voorraad op houdbaarheid en geef niet zomaar de dranken mee. Ik keek gelukkig nog naar de datums maar iemand anders bijvoorbeeld niet.

, 11-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima. Lekker eten. Alleen te weinig gele peper.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was iets later bezorgd ,half uurtje,maar op een mooie zondagmiddag vond ik dit geen probleem en had t ook verwacht door drukte om die tijdstip.het eten was overheerlijk en heerlijk warm nog

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is er altijd heerlijk!!bezorger ook super vriendelijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-04-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben genoten van de maaltijden. Erg lekker, een aanrader voor een ieder die in het weekend op de Beverwijkse Bazaar gaat struinen. Of voor de lekkerbekken die in de buurt wonen en thuisbezorgd willen hebben ! A switiiiiiii....

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Een woord: delicious!

, 03-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

5+ voor het eten en bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam precies op tijd. Het was heerlijk en ben blij dat ik uit de buurt Surinaams kan halen

, 08-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, op tijd bezorgd. Ga vooral zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben al vaker besteld bij Paramaribo's. Het is niet altijd goed gegaan, maar vandaag was het echt drama. Na een uur wachten kwam ons eten. De bezorger zei dat we nog moesten betalen, terwijl we dat via iDeal al hadden gedaan. Bleek dat we eten voor een ander adres kregen. Uiteindelijk had hij ons eten ook mee gelukkig. Alles uitgepakt, bleek dat het verkeerde gerecht bezorgd was. Wij bellen. De mevrouw aan de lijn snapte pas na 10x uitleggen dat we een verkeerd gerecht hadden gekregen en dat we graag ons goede bestelling wilden hebben. Ze vroeg of het goed was de we alleen het deel van het gerecht wat verkeerd was gegaan opnieuw kregen?!?! Nee natuurlijk niet, want ondertussen zijn dan ook de boontjes en aardappelen etc koud. Vervolgens vragen we hoe lang het gaat duren. Ja, toch wel een half uur, 3 kwartier. Het lijkt mij als je iemand met een klacht hebt, die voor laat gaan maar goed.. na 3 kwartier nog geen eten. Gebeld en het was onderweg zeiden ze. 19.15 uur pas bezorgd terw

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten. Door drukte werd ons eten wel later bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lekker eten en goede porties. Ook de actie dat je een gratis blikje drinken krijgt bij een bestelling is tof. Helaas duurt bezorging soms wel erg lang en klopt de bestelling niet altijd. Als dat ook nog verbeterd wordt dan zou het helemaal super zijn. Maar voor alle mensen die willen weten of het eten goed is kan ik wel aangeven dat het eten echt heerlijk is!! En als er iets mis gaat met een bestelling dan komen ze de rest alsnog netjes bezorgen:)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker, veel keuze, al mijn lievelingsgerechten, heerlijke sambal en aardige bezorgers!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten goed bezorg en genoeg

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke maaltijden en supersnelle levering met aflevertijd via mail Aanrader voor iedereen die van Surinaams eten houdt

, 26-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nog niet eerder zo'n slechte bestelling gehad. Het is altijd goed!Ik heb een app en foto's gestuurd naar het telefoonnummer.

, 17-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten zoals altijd

, 21-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Optijd en lekker!

, 22-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker eten

, 17-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker altijd en goed op smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker en goede porties!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er miste een essentioneel onderdeel van een maaltijd maar werd na telefonisch contact vrij snel nageleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was er drie kwartier na bestelling. Dit is netjes voor een zondag. Het eten, nasi rames, was enorm lekker. Er zat veel vlees bij. Dit gerecht is een aanrader!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. En precies op tijd!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke gerechten. Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en snel bezorgd

, 22-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ANDERHALF UUR!!! Op mijn bestelling moeten wachten op een zaterdagavond. Omdat de kwaliteit van de keuken niet onderdoet voor Riaz op de Bilderdijkstraat in Amsterdam, wil ik hen nog een kans geven.

, 14-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekkere eten en altijd op tijd met het bezorgen!! Een aanrader!

, 02-06-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten en het was er binnen 30 minuten. Aanrader!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 22-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

eten snel bezorgd en lekker had al enkele keren via thuisbezorgd.nl besteld maar service met een gratis drankje vind ik zeer attent

, 02-05-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heeerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk en goed heet bij aankomst

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-04-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk, zoals altijd.

, 29-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 14-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tot nu toe de beste Roti die wel gegeten hebben. Bedankt Danny

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Surinaams eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker gegeten en goede bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top als altijd.

, 14-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde 1 1/2 uur (zondag), maar was het wachten waard! Lekker, genoeg en warm.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel lief dat je een frisdrank gratis krijgt, alleen jammer dat het allemaal met prik is! Ik drink alleen vruchtendrank zonder prik, misschien een idee!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-11-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was smaakloos en oud

, 04-10-2015

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

top zoals altijd.